När det kommer till utvändig målning är det inte bara att välja en kulör och börja pensla. Ofta är det känsliga underlag som ska målas och du måste veta vilken typ av färg som använts tidigare. Du måste också veta hur bra den nya färgen tål kyla, sol, vind och blåst samt hur länge färgen håller innan du bör måla om. Det tuffa klimatet här i Sverige gör att fasad och fönster utsätts för kraftiga påfrestningar. Detta gör att det kan bli väldigt dyrt om man inte gör rätt. Så om du inte har kunskapen, kontakta oss.

För att uppnå bästa möjliga resultat börjar vi våra nya projekt med att ta färgprover som vi låter Alcro's tekniska avdelning kolla på så vi med säkerhet vet vilken färg vi ska arbeta med. Sedan gör vi ett ordentligt och grundligt underarbete innan vi börjar måla.

Då det är många som vill måla om sitt hus under sommarhalvåret kan det vara bra att kontakta oss så tidigt som möjligt för att vara säker på att vi hinner hjälpa just dig.

Vi ser alltid till att vi har skriftliga avtal innan vi börjar jobba. Läs mer om våra tillvägagångssätt under "Våra tjänster".

Vi utför:
Fasadmålning
Oljning av fasader, altaner och utemöbler
Fönstermålning
Putsarbeten
Staket
Trappor
Räcken