Det tuffa klimatet här i Sverige gör att fönster utsätts för kraftiga påfrestningar. Om det uppkommer sprickor och andra skador i färgen tränger fukt lätt in och skadar träet i fönstret. Därför kan det bli väldigt dyrt om man inte renoverar sina fönster i tid. Se till att dina fönster är täta, hela och rena så kan du lägga dina pengar på någonting roligare. Behöver du hjälp med dina fönster, tveka inte att höra av dig till oss.

Byt inte ut dina fönster, så sparar du pengar!Om dina fönster och fönsterpartier är äldre och väderbitna är det sällan de behöver bytas ut i sin helhet. Våra samarbetspartners hjälper dig att byta ut rötskadat trä. Passa samtidigt på att konvertera dina fönster till isolerglas (två glas) med en sida lågemissionsglas samt argongas emellan. Resultatet blir nästan tre gånger bättre energivärde jämfört med traditionellt kopplade tvåglasfönster. Dessutom blir det nästan obefintligt "kallras", lägre energiförbrukning, högre komfort inomhus samt bara två sidor att putsa jämfört med fyra sidor. Dessutom blir det ofta skador på både insida och utsida när man byter till nya hela fönsterpartier då karmen byts ut. På detta sätt kan du behålla dina gamla fönsterbågar som passar just ditt hus.

Vi ser alltid till att vi har skriftliga avtal innan vi börjar jobba. Läs mer om våra tillvägagångssätt under "Våra tjänster".